Zoek
Pasta Met Ansjovissaus
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 gezouten ansjovisfilets
400 gram Bigoli
zout
4 eetlepels olijolie extra vergine
2 uien
versgemalen peper Hulpmiddelen Wok
pan Hulpmiddelen - Wok
pan Voorbereiding Was de ansjovisfilets en snijd ze in kleine stukjes. Kook de pasta met zout in ruim water al dente. Verhit in de tussentijd de helft van de olie in de pan
voeg de zeer fijn gesneden uien toe en stoof ze glazig
laat ze in ieder geval niet bruin worden. Voeg evt een beetje water toe. Doe de ansjovis bij de uien en laat ze meestoven tot ze uit elkaar vallen. Bereidingswijze Neem de pan van het vuur en roer de rest van de olijfolie door de ansjovissaus. Verdeel de pasta over 4 borden. Serveertips Strooi er vers gemalen peper over en garneer het ge-recht met een takje peters
Bereiding
Neem de pan van het vuur en roer de rest van de olijfolie door de ansjovissaus. Verdeel de pasta over 4 borden.
Pasta Met Ansjovissaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Anchoïade (ansjovissaus)
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min
Snack
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visfilet met ansjovissaus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept