Broodfondue In Olie En Salie

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de olijfolie in een pot, liefst een vuurvaste aardewerk pot en verwarm tot 165 graden Celsius. Voeg de salieblaadjes en knoflook toe en laat de blaadjes circa 1 minuut bakken tot ze knapperig zijn of tot de temperatuur van de olie tot 180 graden Celsius oploopt. Prik het brood aan de fonduevorken en houd de repen circa 3 minuten in de olie tot het brood goudgeel is. Haal het brood uit de olie en laat de overtollige olie terug in de pot druipen. Breng het brood op smaak met wat zout en eet het onmiddellijk op.

Broodfondue In Olie En Salie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Broodfondue In Olie En Salie
10-20 min -
Bekijk recept