Kook de krieltjes in de schil 12 minuten in ruim kokend water met wat zout en laat uitlekken. Kook de ravioli volgens beschrijving op het pakje, maar 1 minuut korter en laat ze uitlekken. Snijd de paddestoelen in dikke repen en bak ze in wat olijfolie bruin tot ze vocht loslaten en dit is verdampt. Laat de paddestoelrepen op keukenpapier uitlekken. Snijd de courgette in dikke kwartplakken, snijd de vijgen in kwarten. Laat de artisjokbodems uitlekken en snijd ze in kwarten. Schik alle groenten, krieltjes en ravioli op mooie schalen en zet ze op tafel. Verwarm de oven voor op 225?C en bak hierin de broden volgens de aanwijzing op de verpakking. Pers 1 teen knoflook uit in de kaasfonduepan of caquelon. Schenk er 6 dl wijn in en breng dit al roerend aan de kook. Rasp ondertussen de beide kaassoorten of koop het geraspt. Roer in delen de kaas bij de kokende wijn en blijf roeren totdat alles goed gesmolten is, maar laat de fondue niet aan de kook komen. Roer 2 el ma?zena los met 4 el koffieroom en bind de fondue hiermee mooi glad. Zet de fonduepan op een spiritusbrander op tafel. Snijd het brood in repen en halveer die. Doop de groenten, aardappels en brood in de kaasfondue. Heerlijk!
Italiaanse Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl