verwarm de oven voor. bloem met backin mengen en boven een mengkom zeven. de overige ingredienten een voor een toevoegen en met de mixer (deeghaken) tot een deeg kneden. zet het deeg ? uur in de koelkast. klop voor de vulling de eieren, de suiker, het zout en het aroma schuimig. breng de melk aan de kook. roer de bloem erdoor en kook dit verder onder voortdurend roeren tot een dikke pap. neem de steelpan van het vuur en roer geleidelijk aan de eicreme erdoor. breng het geheel onder voortduren roeren aan de kook en laat het al roerend ongeveer 1 minuut koken. neem het mengsel van het vuur en laat het al roerend afkoelen. meng de custard erdoor. rol 2/3 van het deeg uit en bekleed hiermee de bodem van een ingevette springvorm (diameter 28 cm). vorm van het deeg een rand tot bovenaan de springvorm, giet de vulling hierin en strijk deze glad. rol het overige deeg uit, leg dit op de vulling en bestrooi het met pijnboompitten. plaats de vorm in de onderste helft van de voorverwarmde oven. laat de taart in de vorm afkoelen. verwijder de springvorm en bestrooi de bovenkant dun met poedersuiker.