Genuataart Met Vers Fruit

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bodem van een springvorm met een doorsnede van 20 cm met ingevet bakpapier. Zeef de bloem met zout drie keer en zet het even apart. Klop de eieren met suiker met de mixer tot een dik en bleek geheel. Spatel het meelmengsel door het ei-suikermengsel en schenk het om de vorm. Bak de taart in 35 minuten gaar. Laat de taart 5 minuten in de vorm afkoelen, stort hem op een rooster en laat hem verder afkoelen. Snijd de taart horizontaal doormidden en leg de onderste helft op en bord. Besprenkel beide helften met sinaasappellikeur. Klop de slagroom met vanillesuiker stijf. Bestrijk de onderste helft met 2/3 deel van de slagroom en leg daarop de helft van het in stukjes gesneden fruit. Leg de tweede taarthelft er op en bestrijk de bovenkant en zijkanten met de resterende slagroom. Druk de noten in de slagroom langs de zijkanten en versier de bovenkant met de rest van het fruit. Bestrijk het fruit met abrikozenjam.

Genuataart Met Vers Fruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept