Peren Met Bramensaus

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peren rondom schillen, maar niet doorsnijden, en het steeltje eraan laten. Met citroensap besprenkelen tegen verkleuren en in de opzetpan van de stoompan zetten en 5 minuten stomen. Intussen de bramen wassen, enkele achterhouden voor de garnering en de rest met het water in een steelpannetje aan de kook brengen. Laten koken tot ze hun sap verliezen. De likeur erbij schenken en eventueel suiker naar smaak toevoegen. Op elk bordje een peer zetten en de bramensaus eromheen schenken.

Peren Met Bramensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootgriesmeelpudding met warme bramensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept