Aardbeien Uit De Wok Met Citroenijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor saus 100 g aardbeien met poedersuiker en 2 el likeur pureren met staafmixer. In wok boter smelten en 400 g aardbeien met 2 ? el suiker en 4 el likeur al omscheppend ? 3 min. bakken. Slagroom met 1 el suiker stijfkloppen. Gebakken aardbeien over 4 coupes verdelen. Saus erover scheppen. Bedekken met koekje en bolletje ijs hierop leggen. Met toef slagroom, takje munt en poedersuiker garneren

Aardbeien Uit De Wok Met Citroenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Mandarijn sorbet
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept