Schil de peren, snijd ze horizontaal doormidden en verwijder de klokhuizen. Hol met behulp van een theelepel het onderste deel van de peren iets uit. Verwijder de pitten uit de dadels. Hak de dadels en de walnoten fijn.Vul het onderste deel van de peren met dadels en walnoten. Zet het bovenste deel van de peren op het onderste deel. Plaats de peren op een hittebestendige schaal.Plaats een stoomrek in een wok of een pan. Breng het water tot 1 cm onder het rek aan de kook. Plaats, zodra het water kookt, de schaal met peren op het stoomrekje. Stoom de peren gaar op hoog vuur gedurende 5-10 minuten. Breng ondertussen 2 el honing en 1 dl water aan de kook. Los de honing op. Zet het vuur lager en voeg 1 el rozendistillaat (Mei Kuei Lu Chiew) toe. Verwijder het vocht van het stoombord en giet de honingsiroop over de peren.TIP: In plaats van 1 el rozendistillaat kunt u ook 2 el Grand Marnier of 1 el Poire William gebruiken.