Paté Van Heidi

8
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dag van tevoren: Alle ingredienten (behalve de helft van de ham) bij elkaar doen en mengen-mengsel vermalen tot de gewenste stuctuur-de andere helft van de hamblokjes erdoorheen roeren-in patébak doen-afdekken met aluminiumfolie-1.5 uur bij 90 graden in midden in de oven laten garen-af laten koelen en koud wegzetten. Op de dag zelf: 1/8 l wijn en laurier en kruidnagels verwarmen- gelatine erbij- mengsel over de paté gieten- af laten koelen tot de gelatine is gestold-klaar

Paté Van Heidi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zweedse Appelschotel
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Zelfgemaakte vispaté
165 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
No-nonsensebox - vol vitaminen
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept