Krokante Kaaspasteitjes Op Paddestoelensalade

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kaas, bosuitjes, walnoten en honing door elkaar. Leg het bladerdeeg uit. Doe een schepje van het mengsel in het midden van het bladerdeeg. Klop een eidooier los. Bestrijk de randen van het bladerdeeg met het ei. Vouw het bladerdeeg diagonaal dubbel en steek de driehoekjes met een glaasje uit, zodat je een halve maantje overhoudt. Leg de maantjes op de ovenplaat met bakpapier en bestrijk ze met de rest van de eidooier. Bak ze in 25 minuten op 180 ? C in oven. Laat voor de dressing de balsamico-azijn met de honing inkoken tot 1/

6. Klop de olijfolie er doorheen. Meng de paddestoelen met de olijfolie, peper en zout en gril ze meteen in een hete grillpan. Laat ze vervolgens iets afkoelen. Doe de veldsla op een bord en schep de gegrilde paddestoelen erop. Druppel de dressing erover. Leg de pasteitjes erop en bestrooi het gerecht met geraspte kaas.

Krokante Kaaspasteitjes Op Paddestoelensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept