De vis in de kekenmachine pureren en door een zeef wrijven en mengen met de wijn 1/2 dl slagroom de eieren, wat zout en peper en cayennepeper. De zalm van velletjes en graten ontdoen. en fijn wrijven met de toematenpuree, de rest van de slagroom en het eiwit. alles in de koelkast zetten. De bladeren van de chineese kool in ruim kokend water met zout 1 min. blancheren. Een cake of pat? vorm van 1 liter invetten en bekelden met de koolbladeren. de halft van de witte vismassa erin scheppen en galdstrijken. Hierop Chinese koolbladeren leggen dan de zalmcr?me en wat citroensap en weer kookbladeren. dan de rest van de witte vismassa erop scheppen gladstrijken en afdekken met koolbladeren. Ve vorm afdekken met ingevet alluminiumfolie en in aluminiumfolie verpakken. In een groter ovenschaal met kokend water zetten midden in een zeer hete oven 250 graden. Dan de oven temperen tot 150 graden en 1,5 tot 2 uur laten garen.In de geslotenvorm aflaten koelen en storten. Serveren in plakken met een beetje dillesaus.