Terrine Van Verse Geitenkaas Met Prei En Rode Biet

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kaasterrine voor het opdienen uit de vorm halen. De kaas in plakken van ongeveer 2 centimeter snijden en die op gekoelde borden leggen. Er een vinaigrette van hazelnootolie, balsamicoazijn en geplette witte-peperkorrels bijgeven.

Terrine Van Verse Geitenkaas Met Prei En Rode Biet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept