Terrine Met Zalm, Asperges En Rode Paprika

0
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast zodat de gelei kan opstijven. Leg nu een laagje paprika in de vorm en schenk daarop een laagje heldere gelei. Laat dit weer 10 minuten opstijven. Leg hierop een laagje asperges en dek dit af met een dun laagje heldere gelei. Laat ook dit weer opstijven. Daarop een laagje zalm en strijk hier een dun laagje dillegelei op. Laagje rode paprika met heldere gelei, asperges met heldere gelei en eindig met een laagje zalm afgedekt met dillegelei. Zet de vorm tussen elke laag ca. 15 minuten in de koelkast. Laat de terrine afgedekt met plasticfolie ca. 8 uur in de koelkast opstijven.

Terrine Met Zalm, Asperges En Rode Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept