Tomatensalade Met Ei En Komijn

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de tomaten en de uien om met 1 el olijfolie en 1 el azijn. Verhit een koekenpan (zonder vet) en rooster het komijnzaad ca. 1 min. tot het geurt. Stamp in een vijzel de helft van het komijnzaad met het zout en de suiker fijn. Roer de rest van de olie en azijn met het komijnmengsel tot een dressing. Meng de dressing met de tomaten en de uiringen. Snijd de eieren in partjes. Schik de partjes ei op de tomatensalade en bestrooi met wat grof zeezout en de rest van het geroosterde komijnzaad.

Tomatensalade Met Ei En Komijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept