Terrine Van Gerookte Zalm En Paling

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vorm invetten en bekleden met plasticfolie. Helft van plakjes zalm over bodem verdelen. In kom met ruim koud water gelatine ca. 5 min. Laten weken. Intussen de paling in stukjes snijden. Mosterd en roomkaas door elkaar roeren tot een glad mengsel ontstaat. Palingstukjes erdoor roeren. In steelpan 1 el. Water verhitten. Gelatine goed uitknijpen en van vuur af in hete water oplossen. Gelatinemengsel al roerend in dun straaltje aan roomkassmengsel toevoegen. In kom slagroom bijna stijf kloppen. Slagroom door roomkassmengsel scheppen. Helft van roomkaasmengsel in vorm scheppen. Rest van plakjes zalm erover verdelen.Rest van roomkaasmengsel erop scheppen. Terrine in koelkast in ca. 4 uur laten opstijven. In plakken snijden en garneren met toefjes dille.

Terrine Van Gerookte Zalm En Paling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept