Kook de aardappels met zout in 25 min ,giet ze af en pureer ze.. Spoel de burghel in een zeef onder koud water schoon en druk overtollig vocht eruit.. Laat het 15 min rusten.. Rasp 1 ui,en snipper het peterselieblad.. Meng de puree,geraspte ui,peterselie,fijnegesneden munt,kaneel,bloem en korianderpoeder,breng het mengsel pittig op smaak met peper en zout.. Kneed het aardappelmengsel tot een stevige massa.. Snij de andere ui in ringen.. Giet 2 lp olie in de ovenschaal en verdeel de uienringen erover.. Verdeel de aardappelpuree over de uienringen en strijk het glad.. Druppel 2 lp olie over de taart,druk met een mes een ruitpatroon in de bovenkant.. Bak de kibbi in het midden van de oven in 40-50 min gaar.. Meng spinazie,munt,kervel en little gem tot een salade en verddel deze over 4 borden.. Druppel er vlak voor het serveren royaal olie en citoensap over.. Snij de kibbi in vierkantjes en serveer ze bij de salade.. Lekker met wat plakjes feta..