Beer-in-the-butt-chicken Met 2 Dipsausen

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het boven de kriekdamp gegaarde vlees in dobbelsteentjes en presenteer het op een grote schotel met cocktailprikkers en de dipsauzen. Saus 1: laat de kokosmelk met ananassap, honing en pindakaas inkoken en afkoelen. Saus 2: snij sjalot en knoflook klein en laat uitzweten; voeg het versneden Spaans pepertje en de paprika, kerrie en de tomatenpuree toe en laat de saus afkoelen.

Beer-in-the-butt-chicken Met 2 Dipsausen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Baigan Pakora
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Moscow Mule
Snack
Bekijk recept
El Diablo
Snack
Bekijk recept
Mojito Beer
Snack
Bekijk recept
Mmm, de ijsbeer
Nagerecht
Bekijk recept