Krokant Geitenkaasje Met Paprikasalade

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de paprikastukken met de schil naar boven op een met aluminiumfolie beklede bakplaat. Bak ze ongeveer 20 minuten in een op 220 graden Celsius voorverwarmde oven of totdat de schil begint te blakeren. Haal ze uit de oven en bedek met een vochtige keukenhanddoek tot ze zijn afgekoeld. Mix de helft van de paardebloemblaadjes, de helft van de basilicum, de knoflook, de pijnboompitten en het paneermeel in de blender. Bestrijk de geitenkaasjes met 1 eetlepel van de maisolie, wentel ze in het kruidenmengsel en leg ze in een ovenschotel. Bak de geitenkaasjes 8 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Verwijder de schillen van de paprika?s en halveer elk stuk in de lengte. Leg ze nogmaals 3 minuten in de hete oven. Meng de witte wijnazijn, de mosterd, peper, zout, hazelnootolie en de rest van de maisolie tot een vinaigrette. Leg de warme geitenkaasjes op borden, schik de parika?s er omheen, overgiet het met de vinaigrette en garneer met de rest van de basilicum en de paardenbloemblaadjes.

Krokant Geitenkaasje Met Paprikasalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept