Leg de paprikastukken met de schil naar boven op een met aluminiumfolie beklede bakplaat. Bak ze ongeveer 20 minuten in een op 220 graden Celsius voorverwarmde oven of totdat de schil begint te blakeren. Haal ze uit de oven en bedek met een vochtige keukenhanddoek tot ze zijn afgekoeld. Mix de helft van de paardebloemblaadjes, de helft van de basilicum, de knoflook, de pijnboompitten en het paneermeel in de blender. Bestrijk de geitenkaasjes met 1 eetlepel van de maisolie, wentel ze in het kruidenmengsel en leg ze in een ovenschotel. Bak de geitenkaasjes 8 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Verwijder de schillen van de paprika?s en halveer elk stuk in de lengte. Leg ze nogmaals 3 minuten in de hete oven. Meng de witte wijnazijn, de mosterd, peper, zout, hazelnootolie en de rest van de maisolie tot een vinaigrette. Leg de warme geitenkaasjes op borden, schik de parika?s er omheen, overgiet het met de vinaigrette en garneer met de rest van de basilicum en de paardenbloemblaadjes.
Krokant Geitenkaasje Met Paprikasalade is een recept van Smulweb.nl