Compositie Van Zalm, Aubergine En Salsa (Brazilie)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd voor de salsa de tomaten in stukjes. Halveer de ui, snijd er zeer dunne plakjes van en vermeng die met de tomaat, de fijngehakte koriander, de tapenade en een paar druppels Tabasco. Knijp de limoen erboven uit en roer het geheel om. Knijp de knoflook uit en roer de olijfolie erdoor. Snijd de aubergine in 20 dunne plakken, bestrijk ze aan beide kanten met een beetje knoflookolie en bak ze op een hete grillplaat of in een droge koekepan aan beide kanten lichtbruin. Snijd de zalm in 16 brede repen. Leg de plakken aubergine dakpansgewijs op 4 borden met tussen elke plak wat veldsla, een reep zalm en een schep van de salsa. Schep er een lepeltje creme fraiche naast en garneer met een takje koriander.

Compositie Van Zalm, Aubergine En Salsa (Brazilie) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Brazilie
10-20 min -
Bekijk recept
Creoolse Pindasoep Uit Brazilie
30-60 min -
Bekijk recept
Bonensoep Uit Brazilie
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Compositie Van Zalm, Aubergine En Salsa
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Compositie Van Zalm, Scampi En Coquilles
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Compositie Van Brie En Blue De Bresse
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept