Gebakken Vleespasteitjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling: Bak vlees en uien 2-3 minuten in de olie. Voeg soja, zout en wijn toe. Kook zachtjes 2 minuten en roer het maizenamengsel erdoor, tot het geheel dik is. Laat het afkoelen. Neem een rond deeglapje en doe een beetje vulling in het midden. Bevochtig de randen met een beetje bloempap, vouw de randen over de vulling en knijp het dicht. Frituur de pasteitjes in hete olie en laat ze goed uitlekken. Serveer ze met een chilisausdip

Gebakken Vleespasteitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Argentijnse Vleespasteitjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Argentijnse Vleespasteitjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vleespasteitjes
30-60 min -
Bekijk recept
Argentijnse Vleespasteitjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept