Aardappelkoekjes Met Zalm, Room En Bieslook

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en rasp ze grof. Wikkel de aardappelrasp in een theedoek en druk het vocht er uit. Doe de aardappelrasp in een kom en meng de rasp met de uien, de eieren en het zout. Verhit in een zware koekenpan voldoende olie om de bodem mee te bedekken. Schep volle lepels aardappelrasp in de pan, druk de porties plat en bak de aardappelpannenkoekjes aan beide zijden goudbruin. Serveer met de zalm, room en het bieslook.

Aardappelkoekjes Met Zalm, Room En Bieslook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept