Helgolandse Vis-vooraf

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-de vis uit de pan halen en het vel eraf trekken en de graten verwijderen -pluk de vis uit elkaar en met de mixer tot puree verwerken -smelt 20 g boter en voeg de bloem erbij (even laten wennen) en al roerend de erg hete melk erbij roeren -de saus afmaken met zout, nootmuskaat en citroensap -roer de vispuree door de saus en hou warm -in een pannetje de erwtjes met wat kokend water, snel gaar koken -de rest van de boter bij de erwtjes smelten en de gehakte peterselie eronder roeren -de inhoud van het blikje kreeft of krab in het vocht opwarmen en dan afgieten -meng de kreeftenboter eronder

Helgolandse Vis-vooraf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept