Laat het bladerdeeg ontdooien. Breng een royale hand groenten met wat zout, peper, tijm, laurier en een 1/2 liter water aan de kook. Doe de kip erbij en laat die in 45 minuten gaar trekken. Zeef de overgebleven bouillon en laat die inkoken tot u ongeveer 3 dl overhoudt. Maal het kalfsvlees en snijd de ham en de tong in dobbelsteentjes. Maak het gemalen vlees aan met zout, peper, citroenrasp , cayennepeper, gember, nootmuskaat en 2 eieren. Leg hiervan een laagje in een pate-vorm. Leg daarop de stukjes kip, de blokjes tong en ham en daarop de rest van het gemalen vlees. Rol het ontdooide bladerdeeg uit en dek er de pate-pot mee af. Gebruik restjes deeg om het geheel te versieren. Steek in het midden een schoortsteentje uit. Bestrijk de pie met het overgebleven, losgeklopte ei en bak hem in een matig hete oven op 175 graden in ongeveer 1 uur bruin en gaar. Verwarm de bouillon en los er 3 velletjes (in water geweekte) gelatine in op. Laat de pie enigszins afkoelen en giet de bouillon door het schoorsteentje in de pie. Laat deze daarna afkoelen en opstijven. Snijd de pie daarna in dikke plakken.