Caesarsalade-hapjes.

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Bak de plakjes spek op een anti-aanbakblik in de oven of onder de grill in 20 tot 25 minuten goudbruin en knapperig. -Neem het spek uit de oven en snij eventueel in stukjes. -Rooster de broodblokjes in het spekvet onder de grill bruin en knapperig. -Besprenkel de ansjovis met een beetje citroensap en oliefolie en strooi er de peterselie en de citroenrasp overheen. -Klop een dressing voor de sla van 3 delen olijfolie en 1 del citroensap en breng lekker op smaak met peper en zout. -Trek de buitenste blaren van de sla tot je de bleke binnenblaren overhoudt. -Was de sla grondig. Neem een blad sla,vul het met de croutons,spek,tomaat,parmezaanse kaas en een ansjovis.

Caesarsalade-hapjes. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept