Champignons Gebakken In Veel Knoflook En Kruiden

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon en snijd de stelen er af. Snijd, grote champignons in twee?n of in bieren. Verhit de olijfolie in een braad of koekenpan. Voeg de knoflook roe en fruit deze in een halve tot een hele minuut lichtbruin, Voeg de champignons toe en bak ze op laag vuur al roerend tot ze alle olie uit de pan hebben opgenomen. Draai het vuur laag. Wacht tot het vocht uit de champignons is gestroomd. Draai het vuur dan meer weer hoof en bak de champignons nog 4-5 minuten, al roerend, tot het vocht bijna verdampt is. Voeg dan het citroensap en peper en zout naar smaak toe. Roer de peterselie erdoor en bak alles nog een minuutje. Schep de gebakken champignons in een verwarmd schaaltje en serveer ze heet of warm. Geef er stukjes of sneetjes knapperig brood bij om het kookvocht op de deppen.

Champignons Gebakken In Veel Knoflook En Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept