Gebakken Zalmfilet In Korst

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warme gekookte, droog gestoomde aardappels met de geknipte bieslook door de vinaigrette prakken. Olie in koekenpan verhitten (laagje). Zalm mootjes eerst door de bloem, vervolgens door het ei en daarna met één hand (de andere hand, die je gebruikt om de gepaneerde filets in de warme olie te leggen, houd je schoon)door het paneermeel-kaasmengsel draaien en in de hete olie doen. Op de eerste zijde niet op al te hoog vuur gedurende 2-3 minuten bakken. Omkeren en de tweede helft gedurende 4-5 minuten op matig vuur zacht doorbakken. Ondertussen op 4 borden stapeltje met warme aardappelsalade leggen. De gebakken zalmfilets erop leggen en serveren met takje bieslook en citroenpart (eventueel)

Gebakken Zalmfilet In Korst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept