Aspergepesto Op Ciabattatoast

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster plakken cibattabrood in de broodrooster. Pel de eitjes en halveer ze. verdeel ze met de aspergekoppen en de rucola op de borden. Besprenkel de salade met citroensap en druppeltjes olijfolie en bestrooi het met wat peper. Verdeel de apergepesto dik op de plakken ciabattabrood en leg deze op de salade. Eet smakelijk.

Aspergepesto Op Ciabattatoast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Winterminestrone met pastaschelpjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergepesto Op Ciabattatoast Met Kwarteleitjes En Salade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergepesto op ciabattatoast met kwarteleitjes en salade
Bekijk recept

Aspergepesto Op Ciabattatoast Met Kwarteleitjes En Salade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Croustades met aspergepesto en rauwe ham
Bekijk recept
Aspergepesto op ciabattatoast met kwarteleitjes en salade
Bekijk recept