Tonijn Tartaartje Met Wasabi

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de verse rauwe tonijn in het keukenmachine en snijd de tonijn fijn.Let op het moet geen pasta worden, maar ook niet te grof. Doe de tonijn in een kom en roer er met een lepel de zure room door, vervolgens de wasabi. Voeg dan wat peper en zout naar smaak toe. Proef en voeg eventueel nog wat wasabi toe. Plaats de ringen van bakpapier op het platte bord en vul deze met de Tonijntartaar druk dit lichtjes aan. Zet dit afgedekt in de koelkast tot gebruik. Haal de tartaartjes uit de koeling en plaats ze één voór één op een serveerbord, en verwijder voorzichtig de papieren ring. Dit gaat het makkelijkst met een schone schaar.

Tonijn Tartaartje Met Wasabi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krokantje van groenten met wasabi
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept