Geitenkaassouffle Met Salade En Zongedroogde Tomaten

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng voor de salade alle ingredienten. Klop een dressing van alle ingredienten. Vet 6 kleine souffleschaaltjes in of 1 grote souffleschaal en bestrooi de wanden en bodem met geraspte kaas. Roer de geitenkaas zacht. Voeg de eidooiers toe, samen met de mosterd, het citroensap, de dragon en wat zout en peper. Klop de eiwitten stijf tot ze glanzen. Schep eerst 1/3 van de eiwitten door het kaasmengsel, dan de rest. Verdeel het eiwitmengsel over de 6 kleine schaaltjes en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de schaaltjes ca. 15-20 minuten in de hete oven tot de souffles goudbruin zijn. Serveer de souffles warm uit de oven met wat salade en daarop wat dressing en nog wat nootjes.

Geitenkaassouffle Met Salade En Zongedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaassouffle Met Spinazie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassoufflé Met Groene Salade En Tomatensalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Salade En Zongedroogde Tomaten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept