Melizanosalata

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een gedeelte van de olijfolie in een koekepan heet maken. De aubergines samen met de geschilde en fijngesnipperde ui toevoegen. Deksel op de pan; op de kleinste pit zetten en dan de aubergines nog 15 minuten laten smoren. Met de garde roert u het tot een gladde puree. Daarna giet u hem in een schaal. Onder voortdurend toevoegen van olijfolie mengt u er de geraspte kaas, de mayonaise door. U maakt er met de garde een gladde saus van. Met zout en peper op smaak brengen.

Melizanosalata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Melizanosalata
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Melizanosalata
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept