Hongaars Palinghapje

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de paling, snijd hem in mootjes en verwijder de graat. Smoor het gehakte uitje in wat olijfolie, voeg zout, peper, paprikapoeder, tijm en laurierblaadjes toe en giet de witte wijn er bij. Kook het mengsel 10 minuten op een zacht vuurtje en pocheer dan de stukjes paling er in. Neem de paling uit de pan en laat ze afkoelen. Schik ze dan op een schaal en overgiet ze met visgelei, die u maakt van visbouillon en gelatine.

Hongaars Palinghapje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Palinghapje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Palinghapje
10-20 min -
Bekijk recept
Gerookte Palinghapje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Filet Op Z'n Hongaars
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars Paprika-aardappelgerecht
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars stoofpotje met kalfsvlees
0 min
Bekijk recept