Een mengsel maken van de bloem, zout, melk en ei. Hiervan dunnen flensjes rollen en deze in de olie even bakken. Tahoe weken in water, in plakjes snijden en even bakken in de olie. De kool fijn snijden. Van de tauge de worteltjes afsnijden en deze ongeveer 10 minuten koken in wat water met zout. In 2 lepels olie de trassie aanbakken en daaraan toevoegen de fijn gewreven knoflook, peper, garnalen en het klein gesneden vlees. De kool en tauge toevoegen. Na enig omroeren de fijngesneden tahoe toevoegen, de Rebong en het chinese poeder. Verder op smaak brengen met wat zout en nog alles even laten doorsmoren. Op ieder flensje een lepel van het vulsel leggen en ze vervolgens dichtvouwen. De randen bestrijken met een dik papje van bloem en water. De olie heet laten worden en hierin de loempia′s goudbruin bakken. Even laten uitlekken op een stuk keukenrol. Een mengsel maken van de tomatenketchup, water, suiker, fijngewreven knoflook en peper. Bij het opdienen op elke loempia wat saus scheppen.