Kruidige Gevulde Tomaat

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tomaten, snijd hun kapje eraf, hol de tomaten uit en bewaar de pulp en de dekseltjes eventueel voor toast. Zout de vruchten van binnen en laat ze een poosje zo staan. Hak de ui en knoflook fijn. Maak het gehakt aan met knoflook, ui, oregano, tijm, peper en zout. Vermeng het gehakt vervolgens met de rijst. Vul de tomaten met deze massa, bestrooi nog wat met wat paneermeel en zet de gevulde vruchten in een ingevette ovenschaal.Doe er een likje boter op en bak de tomaat i nhet midden vande oven op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.

Kruidige Gevulde Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept