Waterkastanjes uit blik zijn verkrijgbaar bij de toko. In plaats van kastanjechampignons kunt u ook gewone champignons gebruiken. Veeg de champignons schoon en snijd de steeltjes eruit. Schil het stukje gember en hak het fijn. Pureer de kipfilet met de garnalen en de gember in de keukenmachine of hak ze heel fijn. Giet de waterkastanjes en de bamboescheuten af en hak ze fijn. Hak ook de bosuitjes fijn. Schep de waterkastanjes, de bamboescheuten en de bosuitjes door het garnalenmengsel. Meng dan de maizena, de sojasaus en de oestersaus erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Vul de champignons met het garnalenmengsel en zet ze naast elkaar op een bord. Breng in de wok of in een stoompan een laagje water aan de kook. Zet het treefje boven het water in de pan en zet hierop het bord met gevulde champignons. Dek de pan af met het deksel. Stoom de champignons in circa 15 tot 20 minuten gaar. Leg de champignons op de bordjes en strooi de koriander erover.
Koreaanse Gestoomde Paddestoelen Gevuld Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl