Bloemkool Courgette Schotel

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloemkoolroosjes in pan met weinig water en zout bloemkoolroosjes ongeveer 3 min. zachtjes koken. Afgieten. In pan boter verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken, toevoegen tomaat, zout, peper en oregano, ongeveer 5 min. mee bakken. Tomatenpuree erdoor roeren. In steelpan kaassaus maken volgens gebruiksanwijziging.Een lage ovenschotel invetten. Achtereenvolgens erin scheppen: ui-tomaatmengsel, courgette en bloemkool. Kaassaus erover schenken. Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen op 200 graden C. Op rooster in midden van de oven plaatsen. bloemkoolschotel in ongeveer 35 min. gaar laten worden. Folie verwijderen nog 5 min. bakken.

Bloemkool Courgette Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept