Friese Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiden: Dep het vlees droog met keukenpapier. Verhit de margarine in een braadpan en bak de stukjes vlees op halfhoog vuur rondom bruin. Schep het vlees op een bord en bestrooi het met peper en zout. Fruit de ui, de gekneusde laurierblaadjes en de kruidnagels 2 min. in het bakvet. Schenk de Beerenburg en 4 tot 5 dl. warm water in de pan. Voeg het bouillon tablet en de kruidkoek toe en breng het aan de kook. Leg het vlees in de pan en stoof het vlees met het deksel schuin op de pan op heel laag vuur in ca. 3 uur gaar. Breng de hachee op smaak met peper en zout. Bind het gerecht evt. met de maizena die met drie eetl. water is gladgeroerd.

Friese Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasplank met zilveruitjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaaspoffertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Friese kaassoesjes
15 min Snack
Bekijk recept