Dep het blok tahoe droog en snijd het in plakjes van ca. 1 cm. Roer in een kommetje de currypasta los met 1 el. olie en bestrijk hiermee de plakjes tahoe aan beide kanten. Laat de tahoe ca. 30 min. marineren. Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de velletjes eraf. Halveer de tomaten, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de schoongemaakte preien in ringetjes. Verhit de rest van de olie en bak de tahoe in ca. 4 min. aan beide kanten bruin, keer ze halverwege voorzichtig. Schep de plakjes tahoe uit de pan en houd ze warm. Roerbak in de achtergebleven olie de prei ca. 3 min. Voeg de tomaat toe en bak het geheel nog ca. 1 min. Voeg naar smaak zout en peper toe en schep de koriander erdoor. Schep de roergebakken groente op de borden en leg de plakjes tahoe erop. Strooi de seroendeng erover.