Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Snijd de schoongeborstelde champignons in plakjes. Snijd de paprika`s in kwarten, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snijd de kwarten in reepjes. Snijd de bleekselderij in boogjes. Snijd het pepertje zonder de zaadjes fijn.Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de biefstukken op de gebruikelijke manier tot ze de gewenste graad van gaarheid hebben. Bestrooi ze met wat zout en peper, schep ze uit de pan op een bord en laat ze afgedekt rusten. Roerbak de champignons, de paprika, de bleekselderij en de peper op hoog vuur ca. 5 minuten in de achtergebleven braadboter (voeg zonodig een extra klontje boter toe). Blus af met de bouillon en roer er de creme fraiche en het uitgelopen vleesnat van de biefstukken door. Breng op smaak met wat zout en peper. Bestrooi vlak voor het serveren met wat paprikapoeder. Eet er naar keuze brood, rijst, pasta of aardappelpuree bij.