Eendenfilet Met Oesterzwammen.

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de oesterzwammen en dep ze droog. Laat de fijngesnipperde sjalotten en het spek op een zacht vuurtje in 1 koffielepel margarine bakken. Voeg al roerend de porto toe, de rest van de margarine, de fijngehakte bieslook, de fijngehakte dragon en de oesterzwammen toe. Laat 2 min. stoven en voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Roer er de room door. Bak de ontvelde eendenfilet in de verhitte boter. Snijd de filets in fijne sneetjes en omring met de oesterzwammen.

Eendenfilet Met Oesterzwammen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofcrème met gerookte eendenfilet
20 min
Bekijk recept
Gebakken eendenfilet, salade van voorgekookte tarwe, verse kruiden, gedroogd fruit en truffelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Bekijk recept
Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept