Biefstuk Met Paksoi

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade van = eetlepel oestersaus, = eetlepel azijn en 1 eetlepel sojasuas. Snij de biefstuk in reepjes en doe deze in de marinade, 10 minuten in laten trekken. Snij de paksoy dwars in 2cm brede reepjes. Snij de sjalotten in vieren (van boven naar beneden) en pel de laagjes los. Fruit de uitgeknepen knoflook in 1 eetlepel olijfolie en doe dat ook met de sjalotten. Laat de biefstukreepjes uitlekken (bewaar het vocht). Roerbak de biefstukreepjes in het uienmengsel snel bruin en leg het daarna even apart. Gebruik het restvet in de pan om de paksoy even snel te roerbakken, begin met de stelen die zijn het laatste gaar. Meng de restmarinade met 1 eetlepel bloem en een half kopje water. Blus hiermee het baksel af en doe het vlees erbij, (een paar keer omscheppen) Als de saus glad is kun je het gerecht serveren met gekookte rijst. Vooral zogenaamde geparfumeerde rijst is hierbij erg lekker. (Basmati of Pandanrijst)

Biefstuk Met Paksoi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept