Maak een marinade van = eetlepel oestersaus, = eetlepel azijn en 1 eetlepel sojasuas. Snij de biefstuk in reepjes en doe deze in de marinade, 10 minuten in laten trekken. Snij de paksoy dwars in 2cm brede reepjes. Snij de sjalotten in vieren (van boven naar beneden) en pel de laagjes los. Fruit de uitgeknepen knoflook in 1 eetlepel olijfolie en doe dat ook met de sjalotten. Laat de biefstukreepjes uitlekken (bewaar het vocht). Roerbak de biefstukreepjes in het uienmengsel snel bruin en leg het daarna even apart. Gebruik het restvet in de pan om de paksoy even snel te roerbakken, begin met de stelen die zijn het laatste gaar. Meng de restmarinade met 1 eetlepel bloem en een half kopje water. Blus hiermee het baksel af en doe het vlees erbij, (een paar keer omscheppen) Als de saus glad is kun je het gerecht serveren met gekookte rijst. Vooral zogenaamde geparfumeerde rijst is hierbij erg lekker. (Basmati of Pandanrijst)