Rundsvlees Met Lichtpikante Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 el olijfolie op een hoog vuur. Bak het vlees al roerend en omscheppend 3a4 minuten.Voeg er de ui -en looksnippers, de tometenblokjes en de wortelen bij en laat nog 3a4 minuten bakken. Roer constant tijdens het bakken. Breng de bouillion in een pannetje aan de kook, breng op smaak met peper, zout, cayennepeper, sojasaus, suiker en sherry. Laat 3 minuten inkoken. Doe de bouillion bij het vlees en laat nog 8a10 minuten doorstoven.

Rundsvlees Met Lichtpikante Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met wasabi
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept