Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in stukjes van ca. 1 cm. Snijd de paprika in stukjes. Smelt de helft van de kruidenboter in een pan en schep de bleekselderij en paprika erdoor. Voeg het sinaasappelsap toe en smoor de groenten afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes beetgaar. Snijd de brie in dunne plakjes. Verhit de rest van de kruidenboter in een koekenpan en bak de biefstukjes in ca. 2 minuten aan 1 kant bruin. Keer de biefstukjes en strooi er zout en peper over. Leg de plakjes brie erop en bak de biefstukjes in nog ca. 2-3 minuten bruin en van binnen rosi. Breng de bleekselderij op smaak met zout en peper en schep de groenten op de borden. Leg de biefstukjes ernaast. Lekker met patates frites.
Biefstuk Met Brie En Kruidige Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl