* zet de port, wijn en suiker op middelmatig vuur. * voeg de bouillon toe en laat het op hoog vuur tot 1/3 inkoken. * voeg eventueel naar smaak nog zout en peper toe. * ondertussen de helft van de roomboter smelten in een koekepan en daarin de paddestoelen en wat takjes tijm bruin bakken. * hak 6 bieslooksprieten fijn en voeg deze aan de paddestoelen toe. * Smelt de rest van de boter in een ander pan. * Bak op hoog vuur om en om in 4 minuten de borstfilets bruin. niet langer ze moeten rose blijven * Leg op 4 borden een bergje paddestoelen, schep hier overheen een beetje saus en leg er 2 filets op. * Zout en peper over de filets strooien en daarna de rest van de saus over de borden verdelen * Garneer met wat tijm en een sprietje bieslook. Dit gerecht bevat per bord: * 351 Kcal * 15 gr vet * 10 gr koolhydraten
Duif Met Paddestoelen In Rode Portsaus is een recept van Smulweb.nl