Rug Van Hertenkalf Met Champignonsaus

1
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de gewassen champignons in plakjes. Klop de reerug voorzichtig iets plat en bestrooi hem met wat peper en zout. Verhit de olie in een pan en braad het vlees in ca 3 minuten rondom aan. Giet de olie uit de pan en houd het vlees warm. Verhit de boter in de pan en bak de champignons. Bestrooi ze met wat zout, roer de creme fraiche erdoor en laat iets inkoken. Snijd de hertenrug in schuine plakken en schep de saus erover.

Rug Van Hertenkalf Met Champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerkrokodil
30 min Snack
Bekijk recept