Gepocheerde Eieren Op Tomaat

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui pellen en in kleine blokjes snijden en in de gesmolten boter fruiten, de knoflook fijnhakken en toevoegen. De tomaten ontvellen en van de pitjes ontdoen en in 8 partjes snijden en toevoegen aan het ui-knoflookmengsel, op smaak brengen met peper en zout en 5 minuten laten sudderen. De lenteuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden en toevoegen, de tomaten met de appelazijn afmaken en schikken op een schaal. Het water met het zout en de azijn aan de kook brengen en de eieren stuk voor stuk in een opscheplepel breken en voorzichtig in het kokende water doen, na vier minuten met een schuimspaan eruit halen en op het bergje tomaten leggen.

Gepocheerde Eieren Op Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept