Vleesspiezen

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdooien: laat het vlees buiten de koelkast ontdooien of ontdooi het afgedekt in de magnetron 7-9 min. op 30%, of op ontdooistand, en laat het vervolgens 15 min. liggen. Afwerking: Neem het vlees uit de marinade, dep het droog en rooster het boven houtskoolvuur of onder de grill. Giet de ingredienten van de marinade in een pannetje, breng ze aan de kook en bind de saus met de helft van de met water gladgeroerde maizena.

Vleesspiezen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspiezen Op Polenta
30-60 min -
Bekijk recept
Vleesspiezen Met Een Spaans Tintje
10-20 min -
Bekijk recept
Gemengde Vleesspiezen Met Een Gemengde Salade Met Aardbei
10-20 min -
Bekijk recept
Bonte Vleesspiezen
30-60 min -
Bekijk recept

Vleesspiezen Op Polenta
30-60 min -
Bekijk recept
Vleesspiezen Met Een Spaans Tintje
10-20 min -
Bekijk recept
Gemengde Vleesspiezen Met Een Gemengde Salade Met Aardbei
10-20 min -
Bekijk recept
Bonte Vleesspiezen
30-60 min -
Bekijk recept