Varkensvlees Met Kerriesaus En Doperwten

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een ruime pan. Fruit de ui in 2 min. gaar en voeg de kerriepoeder toe. Voeg het vlees toe en bak dit in 5 min. bruin. Voeg de krielaard., de doperwten (kan ook vervangen worden door bonen), en het bouillontablet toe. Het geheel in 10 min. laten gaarstomen met het deksel op de pan. Af en toe omscheppen. Boven een maatbeker de ananas afgieten. Het sap met water aanvullen tot de gewenste hoeveelheid (zie gebruiksaanwijziging pakje). Met een garde de kerriesauspoeder erdoor kloppen. Dit mengsel al roerende bij het vlees toevoegen. Ananas, zilveruitjes en room erdoor scheppen en in ca. 3 minuten verwarmen tot de saus mooi gebonden is.

Varkensvlees Met Kerriesaus En Doperwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept