Kipfilet In Pestosaus Met Pasta En Komkommer

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een pan water op het vuur voor de pasta en kok deze volgens gebruiksaanwijzingen. Snij de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snij de champignons in plakjes. Bak kip, ui en champignons in de hete olie. Doe de bouillon erbij en laat alles aan de kook komen. Voeg de pesto en de creme fraice toe en laat even zachtjes doorkoken.

Kipfilet In Pestosaus Met Pasta En Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept