Tonijntartaar

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de verse tonijn fijn en meng de vis met 1/2 theelepel zeezout, een scheutje droge Amontillado Jerez, een eetlepel olijfolie en fijngemalen szechuanpeper. Laat het mengsel even trekken. Vorm er 4 strakke hoge tartaartjes van, zet ze op 4 borden. Haal de kleine slablaadjes en rucola door een vinaigrette van Jerez-azijn en olijfolie. Garneer de tartaar met de sla, rucola, gekonfijte tomaatjes en mooi krokant gebakken filodeeg met szechuanpeper ertussen.

Tonijntartaar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijntartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar met Thaise smaken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Tartaar ‘Greek Mix’ en tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar Met Avocadocreme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tonijntartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar met Thaise smaken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Tartaar ‘Greek Mix’ en tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar Met Avocadocreme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept