Gevulde Inktvis

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Snijd de tentakels van de inktvisje en hak de tentakels grof. Laat de lichaamszak van de inktvisjes heel.
  • 2Doe de tentakels, knoflook, pruimtomaten, zongedroogde tomaten, basilicum en het broodkruim in een kom en schep alles om. Schep er 1 el van de olijfolie en alle azijn door. Breng op smaak met zout en peper. Week intussen een aantal cocktailprikkers ca 10 min in water om verkolen te voorkomen.
  • 3Schep de vulling met een lepeltje in de lichaamszakken. Maak de inktvisjes dicht met de cocktailprikkers.
  • 4Kwast de inktvisjes in met de olie. Zet 4 tot 5 min onder een voorverwarmde grill en keer regelmatig. Doe er citroensap en basilicum over. Geef er partjes citroen bij.

Gevulde Inktvis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept